8 Μαρτίου 2016

Love Me If You Dare (2003)


Jeux dEnfants», «Αγάπε Με Αν Τολμάς»)
Είμαι χαζός για ρομαντικές ταινίες. Λίγο αρρώστια, λίγο παράνοια να βγάζουν και με κέρδισε. Η συγκεκριμένη τα έχει αυτά συν μπόλικους συναισθηματισμούς, συν γαλλικό (χονδροειδές) χιούμορ. Κακώς συγκρίθηκε με την «Αμελί» (παρότι υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά), τούτη είναι πολύ πιο σκοτεινή. Η Κοτιγιάρ δεν είναι μόνο κουκλάρα αλλά και πολύ εκφραστική ηθοποιός.

Are you game?

6 σχόλια:

  1. Υπάρχει μια παραδοξότητα, το διπλό φινάλε που παίζει το ένα μετά το άλλο και μετά πέφτουν οι τίτλοι τέλους. Στο μυαλό μου αυτό δεν συνέβη ποτέ και έτσι προτείνω να το δείτε. Μόλις τελειώσει το πρώτο φινάλε πατάς στοπ κι εκεί τελείωσε η ταινία. Μακάρι να με είχε προετοιμάσει κι εμένα κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμένα πάλι η κοτιγιαρ μου θυμίζει μια ξαδερφη της μανας μου απο το χωριό σε αδύνατη βερσιόν , τη Γωγώ. Πουλάει ψάρια και εχει τα ιδια ακριβως γουρλωτά χαρακτηριστικά με την κοτιγιαρ...αισχος με τις χιπστερόμορφες...τωρα που θα κατέβω να περιμένετε φωτογραφία απλόουντ της Γωγώς της ξαδέρφης...με μια διαιτα ειναι ιδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη η ψαροξαδερφη σου ειναι κουκλαρα κ με λεφτα?
      Χμμ, οπωσδηποτε φωτογραφια μπας κ κλεισει το συνοικεσιο. Ασχετο, δεν μπορω να φανταστω μια χιπστερομορφη. Τι σημαινει;

      Διαγραφή
  3. Καλα ρε εγω περιμενω κατι χρονια να κανεις update το cinetweets.gr και μπαινω καταλαθος (ουτε ξερω πως μουρθε)στο blogspot και βλεπω πως συνεχιζεις τα post εδω και μηνες!Θα μας τρελανεις τον εγκεφαλο τελειως σε λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κολλησα και ξεκολλησα.
      δεν ειμαι εγώ για μεγαλεια, ταπεινά στο μπλογκ μου χωρις φανφαρες, μονο για φιλους.

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε man αλλα σφυρα να ειμαστε ενημεροι...

      Διαγραφή

κόσμια παρακαλώ