4 Φεβρουαρίου 2013

Fuk Sau (2009)

***1/2
Vengeance»)
Ταινία εκδίκησης από το Χονγκ Κονγκ. Καλά σκηνοθετημένη με πολύ στυλιζαρισμένες σκηνές, μπόλικο ρεαλιστικό πιστολίδι και τη φάτσα του Τζόνι Χάλιντεϊ που “γράφει” στον φακό. Θέλει περισσότερο να εντυπωσιάσει με τα πλάνα και τη φωτογραφία του παρά με το σενάριο το οποίο είναι λιγάκι παραμελημένο.

6 σχόλια:

  1. >>>>>>>>>>>>>>Σπόιλερ<<<<<<<<<<<<<
    Όλο η ιστορία βασίζεται σε ένα σεναριακό τρικ, την αναμενόμενη αμνησία του πρωταγωνιστή, αυτό θα έπρεπε να δουλευτεί λίγο παραπάνω γιατί αφήνει αρκετά ερωτήματα αναπάντητα, τότε θα μιλάγαμε για πραγματική ταινιάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω τραγουδαει, το ζει και λουζεται στον ιδρωτα, πως να μη "γραφει". Βρυκολακας ο Χαλιντει. Με ψηνει να τη δω και μονο γι αυτον. http://www.imdb.com/title/tt0301414/ το χεις δει αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το έχω δει, μπαίνει αυτομάτως στην λίστα μου και με προτεραιότητα!

      Διαγραφή
    2. Ειμαι περιεργος να δω αν θα σου αρεσει. Εμενα μαρεσει πολυ ο Leconte και ισως ειμαι λιγο παραπανω υποκειμενικος. Αναμενω.

      Διαγραφή
    3. Μου αρέσει κι εμένα ο Leconte, το "Le mari de la coiffeuse" είναι απο τις αγαπημένες μου ταινίες και επίσης μου αρέσει πολυ ο Jean Rochefort όπου τον έχω δει. Γι' αυτό σου είπα ότι μπαίνει ψηλά στη λίστα μου το "Man on the Train"

      Διαγραφή
  3. Ταινια που με εχει διαλυσει το Le Mari. Περιμενω και γω μαζι με τον Ροσφορ, απο τη θεση του θεατη, να γυρισει η κομμωτρια καθε φορα που το βλεπω.. Και το εχω δει 10+ φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

κόσμια παρακαλώ